Titular notícies

VOTEU els 24 CONTES FINALISTES del TERCER CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN!

Dilluns 19 Desembre 2011


Ha arribat la setmana de la votació popular online! A partir d'avui dilluns 19 i extraordinàriament fins al diumenge 25 de desembre podeu votar entre els 50 contes seleccionats pels membres del jurat! Històries que de ben segur us semblaran interessants, com totes les què han participat en el tercer "Concurs de podcast - Contes del Món". Podeu efectuar les vostres votacions a través del "Formulari de votació" de la pàgina web. Els 24 contes més votats pels internautes formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contes del Món" editat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Voteu, teniu una setmana! I sobretot, gaudiu d'aquestes històries plenes de sentits!


Comença la setmana de la votació popular online...

Ja hem rebut tots els vostres contes i el jurat ha resolt els 50 contes semifinalistes. Ara ha arribat el moment de votar! D'acord amb les III Bases del Concurs de podcast - Contes del Món aquesta setmana és de votació popular online. Des del dilluns 19 i extraordinàriament fins al diumenge 25 de desembre podeu votar els contes que més us agradin.

Ho podeu fer a través de l'apartat "Formulari de votació
" de la pàgina web, on descobrireu les 50 obres presel·leccionades. El jurat popular online triarà els 24 podcast finalistes, un resultat que donarem a conèixer el dimecres 28 de desembre.

La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. Ara bé, tans sols es podrà votar una vegada pel mateix podcast i en cas d'identificar votacions repetides d'un mateix subjecte només es comptabilitzaran com un vot. Els 24 contes finalistes els publicaran al 2012 en el tercer "Llibre i disc del Concurs de podcast – Contes del Món”!

Recordeu que per palpar els 24 contes finalistes del segon concurs podeu adquirir el vostre exemplar del segon "Llibre i disc dels Contes del Món" fent la reserva online o a les nostres "Llibreries amigues". I ara que s'acosta Nadal què millor que regalar cultura popular!

Des de l'Associació
COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la bona rebuda que ha tingut aquesta tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" i us convidem ara a votar online.
vota


Més de 150 contes participants...

A continuació podeu escoltar els contes participants del tercer "Concurs de podcast - Contes del Món" dinamitzat durant el curs escolar 2011/12, que compta amb el treball i la il·lusió de gairebé 50 centres educatius dels territoris de parla catalana:

 contes del mon contes del mon  contes del mon
1era CATEGORIA 2ona CATEGORIA 3era CATEGORIA
 
Del dilluns 19 i al divendres 23 de desembre és la setmana de la votació popular onlineon entre tots i totes decidiu quins 24 contes finalistes formen part del tercer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


Més sobre...: setmana , votacio , online , vot , vota , 19 , desembre , 24 , contes , conte , internautes , jurat
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies