Titular notícies

MÉS TEMPS per PODER PARTICIPAR al 3er CONCURS dels CONTESDELMON.ORG, FINS al 12D!

Dimecres 7 Desembre 2011


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social ampliem fins al dilluns 12 de desembre el període de participació del tercer "Concurs de podcast - Contes del Món" en el què hi participen 46 centres educatius de Primària i Secundària de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Una decisió presa després de múltiples peticions dels docents que estan dinamitzant la iniciativa a les aules. Així doncs el darrer dia per presentar les obres sonores passa del divendres 9 al dilluns 12 de desembre. És impossible deixar més dies, doncs posteriorment un jurat format per professionals de la ràdio i d'entitats sense ànim de lucre triaran 50 contes semifinalistes, d'entre els quals a través d'una votació online es triaran els 24 contes finalistes que formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


En aquests moments ja són unes quantes escoles i instituts les que han enviat els contes en àudio, en text i imatges a través del "Fomulari de tramesa" i a través del perfil d'usuari directament a través de les opcions Primera CategoriaSegona Categoria, i Tercera Categoria. Són les dues vies que tenen els centres educatius participants en el Concurs dels Contesdelmon.org per compartir la feina feta durant el primer trimestre del curs 2011/12. En el cas concret de la il·lustració, a més, han d'enviar l'original per correu postal a Ràdio L'Hospitalet (Plaça de Francesc Macià i Llussà, 25-29. 08902 L’Hospitalet) a nom de Damià Caro (Món Obert).

D'acord amb les bases de la tercera edició: "Un jurat format per professionals de la ràdio i representats d'ONL (Organitzacions No Lucratives) resoldran el dilluns 19 de desembre els 50 contes finalistes que optaran a ser publicats en el tercer llibre i disc del “Concurs de podcast – Contes del Món”. 

Posteriorment hi haurà una setmana de votació online a través de www.contesdelmon.org : del dilluns 19 de desembre al divendres 23 de desembre. El jurat popular online triarà els 24 contes finals que integraran el material. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer el dimecres 28 de desembre. La votació popular online és lliure i es pot fer a múltiples contes. Ara bé, tans sols es podrà votar una vegada pel mateix podcast i en cas d'identificar votacions repetides d'un mateix subjecte només es comptabilitzaran com un vot."

escola margarida xirgu de badalona

Alumnes de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona
 

A partir del mes de gener les "Ràdios amigues" emetran periòdicament els contes participants i prepararem el tercer "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Si encara no teniu la primera i segona edició del material col·lectiu dels centres educatius que treballen amb les noves tecnologies i la cultura popular de tradició oral, feu-vos amb uns exemplars. Els alumnes de 4rt de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona que veieu a la fotografia han treballat amb aquests llibres i discs, en la imatge estan amb la primera edició. Ells són els primers joves que han participat en aquesta tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Felicitats!
 
Amb més temps, rebrem més contes d'infants i joves que escolten i ens conten el món!
 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies