Titular notícies

La VOSTRA EXPERIÈNCIA, la COMUNITAT per COMPARTIR la CREACIÓ dels CONTES del CONCURS de PODCAST!

Dijous 10 Novembre 2011


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social convidem a les gairebé cinquanta comunitats educatives de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears que estan actualment participant en el tercer "Concurs de podcast - Contes del Món" a compartir el procés de creació dels contes que estan treballant amb la mainada: en total més de 2.000 infants i joves. Poden compartir l'elaboració de les històries a través de la comunitat "La vostra experiència", en forma de texts, imatges, àudios i vídeos. Vos recordem que cal estar inscrits per participar-hi i que tots els internautes ho podran veure i comentar!


La vostra experiència...

En aquest tercer "Concurs de podcast - Contes del Món" hi ha diveres novetats com podeu llegir a les bases. Una d'elles és que hem creat una comunitat en forma de bloc anomenada "La vostra experiència" on podeu deixar en text, imatge i àudio tots els aprenentatges i vivències que experimenteu respecte al procés de creació dels contes.

Aquesta comunitat vol permetre i facilitar la comunicació entre les diferents professionals educatives que acompanyen petits i grans a escoltar i contar el món. Al compartir aquest procés, comentant les dinàmiques de treball i d'aprenentatge, es pot crear un coneixement mutu que permeti resoldre dubtes que apareguin en aquest camí creatiu i posar en un espai públic el treball que es fa dintre l'aula d'escoles i instituts.

El bloc "La vostra experiència" està obert a les comunitats educatives dels territoris de parla catalana que participen en el certamen. Podeu vore un exemple de comunitat a la pàgina web de "Viulaterra.cat".
infants del mon

Dibuix de Rosa Maria Curto

Imprescindible per participar...

Per poder deixar el testimoni de la vostra feina i encara més important, per poder participar i enviar els audiocontes a través de www.contesdelmon.org en la categoria que correspongui (Primera Categoria, Segona Categoria, Tercera Categoria) heu d'estar registrats amb un perfil d'usuari. Així ho indiquen les bases. Si no ho esteu, podeu fer-ho aquí.

Aquest espai virtual ve per complementar i ampliar l'espai que el programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) dedica als Contes del Món a partir del mes de gener. Uns minuts ens els què podem escoltar als autors dels 24 contes finalistes del concurs: amb la presentació de la feina feta a l'aula i amb la narració de la història. Podeu recuperar aquesta secció a l'apartat "Entrevistes", hi escoltareu als 48 autors dels 48 contes que intregren el primer i segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".


És tota vostra, "La vostra experiència"!
Comparteix-la i serà de tots i totes! 
contes del mon radio hospitalet

Imatge de l'Estudi 2 de Ràdio L'H

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies