Titular notícies

POSA'T LES PILES de RÀDIO MOLLET amb els CONTESDELMON.ORG

Dimecres 26 Octubre 2011


El passat 23 de setembre a les 9'05h, Damià Caro, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, va ser entrevistat per Emma Balea, del magazín matinal Posa't les piles, de Ràdio Mollet (96.3 FM i online), una de les "Ràdios amigues", que ja la temporada passada i ara aquest passat mes d'agost, ha emès els contes participants del Concurs de podcast - Contes del Món convertint-se així en una ràdio de conte.


Ràdio Mollet (96.3 de la FM i online) va iniciar la nova temporada 2011-2012 el passat dilluns 19 de setembre, i manté a la seva graella el Posa't les piles, magazín que es realitza de dilluns a divendres entre les 9h i les 10:30h.

Comencen sempre el magazín amb una entrevista, i el passat divendres 23 de setembre a les 9'05h van començar el programa amb en Damià Caro, membre de  l'Associació COMSOC - Comunicació Social, per fer-ne una major difusió de la nostra tasca i en concret del 3er Concurs de podcast - Contes del Món.
radio mollet 96.3

A l'entrevista, que es pot escoltar aquí, Damià Caro va parlar de què fa l'Associació COMSOC - Comunicació Social, de com participar al 3er Concurs de podcast - Contes del Món, com funciona la votació i la selecció dels contes finalistes, en qué consisteix el llibre i disc del 1er i 2on Concurs dels Contesdelmon.org, i de la pròxima Diada dels Contesdelmon.org que es farà a Castellbisball el dia 28 d'octubre, entre d'altres informacions interessants sobre els Contes del Món.

Animeu-vos a escoltar a en Damià Caro a l'entrevista, a més hi podreu escoltar una cançó de la Mayra Andrade anomenada "Stória stória!" (Hi havia una vegada, en crioll). Aquesta cantant ens va explicar un conte de Cap Verd, que el podreu trobar en aquest enllaç, entre els "Contes d'artistes musicals".

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies