Titular notícies

EL TERRITORI CLANDESTÍ DE RÀDIO 4 DESTACA EL 6È CONCURS DE CONTES DEL MÓN

Dijous 27 Novembre 2014

El dimarts 25 de novembre el programa Territori Clandestí de Ràdio 4 presentat per Consol Sàenz i Irene Desumbila, va dedicar uns minuts a destacar la sisena edició del Concurs de podcast - Contes del Món. La periodista Irene Desumbila va parlar amb en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, i posteriorment ha creat el reportatge que a continuació podeu escoltar.

territori clandesti "Si nosaltres no expliquem quines són les situacions en les què vivim, en les què lluitem, qui ho farà per nosaltres? No podem dependre sempre d'altres que moltes vegades expliquen històries oficials, històries que no són les nostres. Nosaltres tenim paraula i demanem a la població que l'exerceixi" comenta en Damià Caro al reportatge que podeu reproduir ara.

"El concurs proposa el conte com a eina educativa, molt adient per a desenvolupar les competències bàsiques, ja que es pot treballar a l'aula des de múltiples matèries: llengua, música, teatre, història, i noves tecnologies de la comunicació" destaca la periodista Irene Desumbila, qui també recorda que el període d'inscripció es tanca el proper dimecres 3 de desembre.

El programa Territori Clandestí és un nou projecte radiofònic on volen donar cabuda a totes aquelles altres maneres de veure la cultura, de crear noves formes de fer societat. El podeu escoltar de dilluns a divendres de 14 a 15h.

Comentaris
  1. POEPLAL ( 04/05/2023 10:10:08 )
    https://finasteride.one>finasteride 5 mg generic tablets Tamoxifeno Cinfa tamoxifen citrate is well tolerated in males with breast cancer
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies