Titular notícies

ESPECIAL dels CONTES del MÓN al PROGRAMA BON DIA MENUTS de RÀDIO TORDERA

Dilluns 20 Maig 2013

El dijous 16 de maig, el Bon Dia Menuts! de Ràdio Tordera (107. FM i online) va realitzar un programa especial sobre el Concurs de Podcast-Contes del Món, en el que van participar els infants de 6è de l'Escola Ignasi Iglesias, finalistes de la quarta edició amb dos contes, la seva tutora Roser, i la Sara López, membre de COMSOC - Comunicació Social. El programa, presentat per Alberto Rojo, ja porta nou temporades en antena sent el rellotge i altaveu de centenars d'infants i adults que treballen amb els més joves. 

Bon dia menuts! és un programa infantil que continua apostant per ser un espai de referència i punt de trobada pels menuts, menudes i les famílies. La participació activa dels oients és un dels objectius d'aquest programa, on s'emeten els contes del "Concurs de podcast - Contes del Món". Acompanyen cada matí, des de l'any 2004, als més petits i a tothom que els vol escoltar i compartir una estona, de bon matí. L'horari d'emissió és de dilluns a divendres 8 a 9 del matí (redifusió de 2 a 3 de la tarda). Algunes seccions del programa són: Endevinalla sonora, Els enigmes d'en Nacho, Seguint la pista, El protagonista, Música BDM, Les preguntes del BDM, Animalades, El racó de la biblioteca, Agenda BDM, Les endevinamenuts,... Podeu escoltar el programa sintonitzant Ràdio Tordera (107.1 FM) o bé connectant-te a www.radiotordera.cat.

El passat dijous van realitzar un programa especial dels Contes del Món on van participar els nens i nenes de sisè de l'Escola Ignasi Iglesias, de Tordera, que han estat finalistes de la quarta edició amb els contes "La història de la Irut" i "Concurs de Castellers", que van explicar la seva experiència i també la Sara López, membre de COMSOC-Comunicació Social  qui va fer un balanç de com ha anat aquesta última edició i va explicar que en breu sortirà el nou llibre-disc amb els contes finalistes d'enguany.

L'emissora de Tordera és des de fa anys una de les "Ràdios amigues" que emet periòdicament els contes participants del "Concurs de podcast - Contes del Món". I a més, ha facilitat l'enregistrament de relats sonors de l'Escola Ignasi Iglesias de Tordera.

Aquí podeu escoltar el programa especial dels Contes del Món. 

Des de Contesdelmon.org us animem a escoltar aquest programa matiner per començar el dia d'una manera més divertida i educativa.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies