Titular notícies

CONTES del MÓN, amb LA MARATONA de ONA de SANTS-MONTJUÏC!

Dimarts 7 Gener 2014

Un any més, la ràdio local Ona de Sants-Montjuïc (94.6 fm) ha dut a terme la seva "Maratona" amb una recollida de joguines, del 20 desembre al 5 de gener, i una programació radiofònica especial, del 3 al 5 de gener, en la que Contes del Món ha col·laborat. L'objectiu de la iniciativa és "posar un petit gra de sorra, perquè el dia de reis tots els nens tinguin un somriure i una il·lusió per seguir creixent". 

Amb el lema "una joguina, un somriure", Ona de Sants-Montjuïc (94.6 fm) porta ja 20 anys celebrant la "Maratona Solidària". Enguany, durant dues setmanes els i les veïnes del districte Sants-Montjuïc han col·laborat amb la iniciativa portant una joguina no bèl·lica als diferents punts de recollida. Les joguines van ser entregades a la Fundació Pere Manel qui va fer el repartiment pels infants.

Durant aquest període, la ràdio realitza una programació especial, i per acabar la Maratona i donar una emprenta a la recollida fa una llarga emissió en directe amb més de 60 hores ininterrompudes. Aquest any, des del 3 de gener i fins el 5 els programes habituals han deixat de emetre per participar a la marató radiofònica. 

Contes del Món ha estat present enguany en aquest esdeveniment solidari per portar una mica més de màgia, il·lusió i cultura popular a la Maratona. Així, del 3 al 5 de de gener l'Ona Sants-Montjuïc ha emès els contes fets pels infants i joves que han participat a les quatre darreres edicions del Concurs de podcast- Contes del Món.

Des de COMSOC-Comunicació Social valorem molt positivament aquesta iniciativa que fomenta la solidaritat, la col·laboració i la participació col·lectiva.   Ha estat un plaer poder formar part d'ella amb contes i llegendes de tot arreu i estem encantades de que Ona de Sants-Montjuïc sigui una ràdio amiga més dels Contes del Món.


  
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies