Titular notícies

COMENÇA la CAMPANYA de COFINANÇAMENT per a la PUBLICACIÓ del 5è LLIBRE-CD dels CONTES DEL MÓN

Dilluns 12 Maig 2014

Voleu tenir a les vostres mans el 5è llibre i disc dels Contes del Món? Doncs, si col·laboreu amb la campanya de cofinançament de la publicació ho podrem fer possible. La campanya comença avui dilluns 12 de maig i acabarà el divendres 20 de juny. El repte és  aconseguir, en aquest període de temps, una part imprescindible del cost total d'impressió del material: 2.400 euros. Només heu de fer una pre-compra i donar suport al projecte! Si voleu saber com ho podeu fer, seguiu llegint...

Ara, després de la votació del jurat i de la votació popular a través de les xarxes socials, ja tenim els 24 contes finalistes del Vè Concurs de Podcast dels Contes del Món que seran publicats al cinquè llibre i disc. Una obra col·lectiva en la què hi seran presents 23 centres educatius de parla catalana de 20 municipis diferents. Un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults. 


La campanya de cofinançament

Aquest any us demanem que feu la petició del cinquè llibre i disc dels Contes del Món en un període de 40 dies, des del 12 de maig al 20 de juny. D'aquesta manera, tindrem una previsió d'ingrés i podrem publicar el llibre en paper. En aquests temps difícils, ho  podrem fer possible gràcies a l'esforç col·lectiu

El repte és aconseguir una part imprescindible del cost total d'impressió del material: 2.400 euros.

Què us proposem?

Us animem a que ho expliqueu a l'AMPA, les famílies del centre, els i les alumnes, el professorat, amics i amigues, etc. per arribar a més gent i que les vostres històries puguin ser escoltades per més persones i que pugueu gaudir d'aquest material pedagògic i cultural a les vostres mans.

Us recomanem fer una comanda col·lectiva dels llibres-cd que voleu entre tota la comunitat educativa, però també podeu fer peticions individuals.

Com?

Omplint aquest formulari, amb les vostres dades de contacte i les vostres dades bancàries.

Quan?

Tenim 40 dies (del 12 de maig al 20 de juny) per aconseguir l'objectiu de 2.400 euros. Una vegada hagi acabat aquest termini, el 20 de juny, i sempre i quan arribem a l'objectiu marcat, farem efectiva les vostres peticions. El llibre-cd us arribarà a inicis del proper curs.

Quants més exemplars sol·liciteu dins d'aquests 40 dies millor, perquè si no arribem a l'objectiu mínim ens serà molt difícil poder publicar en paper el llibre-cd.

El llibre-cd  té un cost de 15 euros.

Moltes gràcies per la vostra complicitat i col·laboració!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies