Titular notícies

JA TENIM ELS 24 CONTES FINALISTES DEL VÈ CONCURS DE PODCAST DELS CONTES DEL MÓN

Dimecres 23 Abril 2014

Després de la votació popular a través de les xarxes socials, us presentem els 24 contes finalistes del Vè Concurs de Podcast dels Contes del Món que seran publicats al cinquè llibre i disc. Una obra col·lectiva en la què hi seran presents 23 centres educatius de parla catalana de 20 municipis. Un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults. Enhorabona a tots i totes per la feina feta! 

Dels 132 contes presentats pels 47 centres educatius a la cinquena edició del "Concurs de Podcast - Contes del Món", el jurat va seleccionar 50 contes semifinalistes. Després, durant 10 dies, els i les internautes vau votar a través de les xarxes socials els 24 contes finalistes que publicarem al cinquè llibre i disc dels Contes del Món, que és el premi material del certamen. A continuació teniu els finalistes! 

Els 24 contes finalistes són...
 


De quines escoles, instituts i Centres de Normalització Lingüística són les històries?
 • Escola El Sitjar (Linyola)
 • Escola Sagrada Família - Avinyó (Barcelona)
 • Escola Vedruna-Tona (Tona)
 • Escola Elisenda de Montcada (Barcelona)
 • Escola La Muntanyeta (Barcelona)
 • CEIP Verntallat (Vall d'en Bas)
 • IES Miralcamp (Vila-real)
 • CEIP Germans Ochando (Almassora)
 • Escola Ignasi Iglesias (Tordera)
 • CEIP Elcano (Castelló de la Plana)
 • Escola Segimon Comas (Sant Quirze de Besora)
 • INS Doctor Puigvert (Barcelona
 • Institut Castellet (Sant Vicenç de Castellet)
 • INS Vilatzara  (Vilassar de Mar/Mollet)
 • Escola OSCUS (Barcelona)
 • INS Roquetes (Roquetes)
 • CNL de l'Hospitalet de Llobregat
 • CNL del Vallès Occidental (Ripollet)
 • CNL del Vallès Oriental (Sant Celoni)
 • CNL de Tarragona (Constantí)
 • CNL de Badalona i Sant Adrià de Besòs
 • (Sant Adrià de Besòs)
 • CNL del Maresme (Calella)
 • CNL del Maresme (Arenys de Mar)

Quines són les cultures dels relats?

 • Àfrica
 • Xina
 • Multicultural
 • Síria
 • Astúries
 • Medieval 
 • Catalunya
 • Japó
 • Mediterrani
 • Sud-amèrica
 • Rússia
 • Filipines
 • Terres de l'Ebre
 • Occident
 • Poble del Caixmir
 • Poble Massai
 • Camerun
 • Gambia
Aquestes 24 històries seleccionades per les votacions seran publicades amb el seu text, dibuix i àudio en el cinqué "Llibre i disc dels Contes del Món". Els llibres i disc de les altres quatre edicions els podeu adquirir a la nostra botiga online i a les nostres "Llibreries amigues", avui 23 d'abril a Les Rambles de Barcelona, a l'alçada del c/ Nou de la Rambla.

Agraïments i felicitacions!

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la participació de totes les comunitats educatives. Us felicitem pels espais interculturals i els contes que heu generat, per promoure la cultura popular i per com heu implicat a les famílies, als infants, joves i adults, i als docents. Us donem l'enhorabona a totes i tots!

Gràcies a vosaltres i a la vostra complicitat continuem aprenent i transmetent la cultura popular de tradició oral dels pobles de la Terra, utilitzant les tecnologies de la comunicació i la informació. Us esperem a la sisena edició amb més contes, més històries i més aprenentatges...

Comentaris
 1. roger jan lucas miguel esra ( 25/04/2014 11:11:36 )
  El conte:les Esnsenyanses del déu de la pluja es el millor de tots perquè l'hem fet els de l'escola de la muntanyeta.
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies