This form is currently in maintenance

Publicació del 5è llibre i disc

L'Associació COMSOC - Comunicació Social ha organitzat per al curs escolar 2013/14 la cinquena edició del “Concurs de podcast - Contes del Món”. Ara, després de la votació del jurat i de la votació popular a través de les xarxes socials, ja tenim els 24 contes finalistes del Vè Concurs de podcast - Contes del Món que seran publicats al cinquè llibre i disc. Una obra col·lectiva en la què hi seran presents 23 centres educatius de parla catalana de 20 municipis diferents. Un material pedagògic i lúdic en el què podrem escoltar, llegir i sentir històries arrelades als pobles de la Terra narrades per infants, joves i adults. Si el voleu tenir a les vostres mans, col·laboreu amb la campanya de cofinançament!
 
quart llibre contes del mon
CAMPANYA DE COFINANÇAMENT
Contes del Món

5è Concurs de podcast
 
 
OBJECTIU ECONÒMIC 2.400 EUROS
OBTINGUT 1.440 EUROS
QUEDEN  0 DIES  

La campanya de cofinançament 

Aquest any us demanem que feu la petició del cinquè llibre i disc dels Contes del Món en un període de 47 dies, des del 12 de maig al 27 de juny. D'aquesta manera, tindrem una previsió d'ingrés i podrem publicar el llibre en paper. En aquests temps difícils, ho  podrem fer possible gràcies a l'esforç col·lectiu 

El repte és aconseguir una part imprescindible del cost total d'impressió del material: 2.400 euros. 

Què us proposem?

Us animem a que ho expliqueu a l'AMPA, les famílies del centre, els i les alumnes, el professorat, amics i amigues, etc. per arribar a més gent i que les vostres històries puguin ser escoltades per més persones i que pugueu gaudir d'aquest material pedagògic i cultural a les vostres mans. 

Us recomanem fer una comanda col·lectiva dels llibres-cd que voleu entre tota la comunitat educativa, però també podeu fer peticions individuals. 

Com? 

Omplint aquest formulari que teniu a sota, amb les vostres dades de contacte i les vostres dades bancàries. 

Quan? 

Tenim 47 dies (del 12 de maig al 27 de juny) per aconseguir l'objectiu de 2.400 euros. Una vegada hagi acabat aquest termini, el 27 de juny, i sempre i quan arribem a l'objectiu marcat, farem efectiva les vostres peticions. El llibre-cd us arribarà a inicis del proper curs.

Quants més exemplars sol·liciteu dins d'aquests 47 dies millor, perquè si no arribem a l'objectiu mínim ens serà molt difícil poder publicar en paper el llibre-cd.

El llibre-cd  té un cost de 15 euros. 

Moltes gràcies per la vostra complicitat i col·laboració! 
Per adquirir la publicació i fer la pre-compra completa el següent formulari:

Información personal 
Detall del material 

El cost per exemplar és de 15 euros + despeses d'enviament.
Dades bancàries

A partir del 20 de juny de 2014, quan acabi el termini de la campanya i si hem aconseguit l'objectiu, per tal de facilitar el pagament us girarem un rebut i així us estalvieu la comissió per transferència bancària al Compte Corrent que COMSOC - Comunicació Social té obert a Triodos Bank, el referent europeu de la banca ética i sostenible. El gir té un cost de 85 cèntims + IVA. En el cas que preferiu fer una transferència efectueu l'ingrés al ES03 1491 0001 27 1008606921. Compartiu les següents dades:
Gràcies per col·laborar en la campanya de cofinançament i adquirir el "Llibre i disc dels Contesdelmon.org"!
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@contesdelmon.org, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (Xarx@ntoni, carrer Manso 24-28, baixos, 08015 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.