Titular notícies

El BON DIA MENUTS de RÀDIO TORDERA amb la IV EDICIÓ dels CONTESDELMON.ORG

Dissabte 29 Setembre 2012

El dijous 27 de setembre a les 8'05h el Bon Dia Menuts! de Ràdio Tordera (107. FM i online), presentat per Alberto Rojo, va acompanyar el despertar de la mainada amb la veu d'en Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, qui va recordar als més petits del municipi la proposta del Concurs dels Contesdelmon.org: aprenentatge, diversió i locució. El BDM de Tordera ja porta nou temporades en antena sent el rellotge i altaveu de centenars d'infants i adults que treballen amb els més joves de les cases.


Bon Dia Menuts! és el programa infantil de Ràdio Tordera. Acompanyen cada matí, des de l'any 2004, als menuts i menudes i a tothom que els vol escoltar i compartir una estona, de bon matí. L'horari d'emissió és de dilluns a divendres 8 a 9 del matí (redifusió de 2 a 3 de la tarda). Algunes seccions del programa són: Endevinalla sonora, Els enigmes d'en Nacho, Seguint la pista, El protagonista, Música BDM, Les preguntes del BDM, Animalades, El racó de la biblioteca, Agenda BDM, Les endevinamenuts,... Podeu escoltar el programa sintonitzant Ràdio Tordera (107.1 FM) o bé connectant-te a www.radiotordera.cat.

L'emissora de Tordera és des de fa anys una de les "Ràdios amigues" que emet periòdicament els "Contes participants" del "Concurs de podcast - Contes del Món". I a més, ha facilitat l'enregistrament de relats sonors de l'Escola Ignasi Iglesias de Tordera.

Podeu escoltar aquí l'entrevista del Bon dia Menuts!
bon dia menuts radio tordera

Imatge del Bon dia Menuts! de Ràdio Tordera


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies