Titular notícies

El PROGRAMA SOLIDARIS de CATALUNYA RÀDIO destaca el 4rt CONCURS dels CONTESDELMON.ORG

Dimarts 25 Setembre 2012

El dissabte 15 de setembre, entre les 15 i les 16h, el programa Solidaris de Catalunya Ràdio (freqüències i online) presentat per Rita Marzoa va animar a participar al 4rt "Concurs de podcast - Contes del Món" a infants, joves, centres educatius i comunitats catalanes que viuen a l'exterior. Podeu escoltar el fragment de veu en el què Damià Caro, membre de l'Ass. COMSOC - Comunicació Social, anuncia la convocatòria d'una iniciativa que estimula l'aprenentatge significatiu a través d'una participació activa i inclusiva.


Des de setembre del 2008, compromesos amb la solidaritat, la cooperació local i internacional, els Drets Humans i el desenvolupament dels pobles i nacions del planeta, el programa ha estat distingit amb diversos premis, com ara el Premi Catalunya Social 2009, atorgat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania del Govern de la Generalitat de Catalunya, la menció especial del Premi Solidaritat 2010, atorgat per l'Institut de Drets Humans de Catalunya i la menció de qualitat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya 2012; i actualment es troba en la seva cinquena temporada en antena. 

Són moments difícils per a les ONG, molts projectes s'han hagut d'aturar i moltes persones deixaran de rebre ajudes molt necessàries. La crisi del nord també la patirà el sud. A casa nostra, les entitats del Tercer Sector lluiten per mantenir les cobertures socials que cada dia demana més gent, mentre trontolla l'estat del benestar. Conscients de la situació, el programa segueix el ferm propòsit de donar veu a aquells que volen un món més just.

Podeu escoltar aquí el programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio en el què es destaca el 4rt "Concurs de Podcast - Contes del Món". El fragment de veu el trobareu al minut 19'45.
solidaris catalunya radio

Equip i col·laboradors de Solidaris


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies