Titular notícies

Un ESTIU de CONTE a MATARÓ RÀDIO. INFANTS i JOVES en són els AUTORS!

Dimecres 1 Agost 2012

Com han fet diverses "Ràdios amigues" durant el curs, però aquesta vegada a les vacances, Mataró Ràdio (89.3 FM i online) torna a emetre a l'agost els contes del "Concurs de podcsat - Contes del Món" dins del seu magazin matinal "Viu la vida dia a dia". El programa presentat per Mª Lluïsa Aranaz està obert a conèixer totes les iniciatives ciutadanes, entre elles els contes dels infants i joves dels Països Catalans que han participat en el tercer concurs. Podreu escoltar les històries de dilluns a divendres de 10 a 13h.


Mataró Ràdio va néixer amb l’objectiu de ser l’emissora de la ciutat, un mitjà de comunicació a través del qual tothom pugui estar informat del que passa al voltant del municipi, en el què les persones, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent un reflex de l’activitat i de la vida social de la urbs. "Viu la vida dia a dia" és un programa de Mataró Ràdio dirigit i presentat per Mª Lluïsa Aranaz i produït per Anna Galdon, Octavi Calopa i Adrià Barrio. Els estudis de l'emissora es troben situats al Centre Cívic Pla d'en Boet, al c/ de Juan Sebastián ElCano, 6è 1era.

viu la vida dia a dia mataro radio
Equip de Viu la vida dia a dia Logo de l'emissora municipal
 

Gaudeix dels contes del món a l'estiu a Mataró Ràdio!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies