Titular notícies

OBRIM una BORSA de TREBALL dels CONTESDELMON.ORG. T'APUNTES?

Dijous 14 Juny 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social obrim una borsa de treball permanent amb la què us convidem a formar part, dins d'un grup o de forma individual, del col·lectiu que impulsa el "Concurs de podcast - Contes del Món". Educació, comunicació, cultura, comptabilitat, comerç,... són diferents àrees en les que podeu participar dins de tres modalitats relacionals. I si ets original i proposes una altra forma de col·laboració, endavant!

Amb treball voluntari, treball per rendiment o obra, i treball amb remuneració fixa + incentius són les tres modalitats relacionals que trobareu a la "Borsa de treball" d'una iniciativa que ha comptat en aquests tres anys de concurs amb la participació de 4.000 infants i joves de Catalunya, País Valencia i Illes Balears procedents de 100 centres educatius de Primària i Secundària que han enregistrat en mp3 400 contes. Una proposta de "Treball en xarxa" que compta amb la complicitat de ràdios, animadors, i diferents agents socials.

Entra a la "Borsa de treball" i forma part de COMSOC - Comunicació Social, un col·lectiu de persones amb ganes de tirar endavant i sumar forces, compartint coneixements, experiències i il·lusions!


treball cooperatiu


Comentaris
 1. Coral Prieto ( 14/06/2012 02:02:15 )
  Bona tarda,
  Sóc directora d'una biblioteca de proximitat, Santa Eulàlia a l'Hospitalet de Llobregat i ens agradaria si voleu col·laborar amb nosaltres al mes de desembre, ja que farem una activitat de contes de nadal. Seria per llegir-los o dramatitzar-los.

  El meu email es prietocc@diba.cat

  Molt cordialment,
  Coral Prieto
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies