Titular notícies

NOVA PROMOCIÓ de les DIADES de CONTES del MÓN

Dimecres 13 Juny 2012

Aquest estiu celebra una Diada de Contes del Món al teu municipi! Donada la bona rebuda de l'espectacle a arreu, i que les Diades cofinançades per la Diputació de Barcelona han estat totes sol·licitades, des de COMSOC - Comunicació Social, us oferim celebrar una diada de Contes amb dos formats i pressupostos molt atractius. Es tracta d’un espectacle dirigit als més menuts de la casa on sis contacontes de l’AMAPEI – Associació de Músics i Animadors Professionals d’Espectacles Infantils canten contes i conten cançons d’arreu del món. Es va estrenar l’any 2011 i ja ha passat per una vintena de localitats de Catalunya, com per exemple Ripollet, Vilanova i la Geltrú, Sabadell o Sant Boi de Llobregat.

L’espectacle de música i contes, d’una hora de durada, vol donar a conèixer a través de la tradició oral la varietat cultural i les diferents realitats del món, en especial les diferents realitats socials dels països en vies de desenvolupament humà. Els contes són narrats per un artista conta-contes que amenitza la jornada amb música i animació.

Per més informació (preus, escenografia, animadors, etc.) consulta el dossier de les Diades de Contes del Món

Més sobre...: diada , diades , contes , contes del mon
Comentaris
 1. damia.caro ( 19/06/2012 08:08:53 )
  Hola Marta!

  Tens els preus a la plana "L'espectacle" i al dossier de premsa.

  Gràcies pel teu interès i fins aviat,

  --
  Damià Caro
  COMSOC - Comunicació Social
 2. marta barniol ( 16/06/2012 07:07:20 )
  Hola desitjaria saber preus i els serveis que oferiu
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies