Titular notícies

El TERCER LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG, a PUNT!

Dilluns 18 Juny 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social fem un gran esforç per publicar el tercer llibre i disc del "Concurs de podcast - Contes del Món" a través de l'autogestió i de petits mecenes. Aquesta obra col·lectiva integrada per 24 contes escrits, gravats en mp3 i dibuixats són fruit del treball i la il·lusió de centenars d'infants i joves que s'han atrevit a escoltar i explicar-nos el món des de centres educatius de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears. Ja el podeu reservar online!

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, amb la col·laboració de l'Editorial Estudilogo, posem a la vostra disposició una obra col·lectiva que podeu adquirir completant el formulari online.

portada tercer llibre Contes del Món

III Concurs de podcast


Autors: escoles i instituts de Catalunya, País Valencià i Illes Balears.

Editorial: Ass. COMSOC - Comunicació Social

Any: 2012

ISBN: 978-84-938185-2-4

128 pàgines

Idioma: català

El material que podeu tenir a les mans és fruit del tercer “Concurs de podcast - Contes del Món”, en el què han participat 163 contes (escrits, gravats i dibuixats) de 46 centres educatius de 36 municipis dels Països Catalans. Una iniciativa participativa cultivada per l'Associació COMSOC - Comunicació Social que ha comptat amb la col·laboració del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. 

La publicació, que té un PVP de 15 euros, ha estat realitzada per 19 centres educatius de 17 poblacions. Recull dues dotzenes d'històries dels Estats Units, Camerún, dels països àrabs, Moçambic, Eslovàquia, Etiòpia, Xile, Ghana, Amazònia, Sàhara Occidental, Brasil, Xina, Catalunya, Colòmbia, Andalusia, Marroc, Austràlia, Haití, i Sud-àfrica.
 
Al mes de desembre del 2011, després d'una difícil tasca de selecció els membres del jurat de Contesdelmon.org van triar, tenint en compte els 50 contes més votats pels internautes, les 24 obres que formen part del tercer llibre i disc. Van integrar el jurat: Oleguer Forcadas, Director de Sants3Ràdio; Maria Fernández, Coordinadora d'Alternativa3; Francesc de Dalmasses, Director de l'Associació IGMAN - Acció Solidària; Rah-mon Roma, animador de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils; Teresa Tort, representant del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en les relacions amb els Països Catalans; Margarida Feliu, Coordinadora de l'Agenda 21 Escolar de Barcelona.

Martí Boneta, Tècnic Docent del Departament d’Ensenyament, i autor del pròleg, destaca "La tradició històrica d’explicar contes, compartida per totes les cultures, i l’ús dels mitjans de comunicació més moderns s’uneixen per fer-nos viatjar sense moure’ns del nostre indret. És un viatge per diferents llocs, amb històries del passat o del present que ens permeten copsar tot allò que ens uneix als humans i que és molt més que allò que ens separa." 
 
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies