Titular notícies

El TEU DIBUIX POT APARÈIXER a la SAMARRETA dels CONTESDELMON.ORG. VOLS PARTICIPAR en el CONCURS?

Divendres 1 Juny 2012

Des de l'Associació COMSOC – Comunicació Social convoquem el Concurs d'il·lustració “Samarretes de conte. Una iniciativa que us anima a dibuixar per estampar la samarreta del “Concurs de podcast – Contes del Món”. Il·lustracions que reflecteixin una proposta participativa en la què infants i joves alimenten la cultura popular de tradició oral amb els seus audiocontes. Els premis són dues samarretes (una de dona i una d'home) i el reconeixement públic de l'autoria a la web. El període de participació finalitza el diumenge 8 de juliol i les votacions són oline. Dibuixa, participa, i promou la votació de la teva obra a través de les xarxes socials!


Cada autor pot participar amb més d'un dibuix. Primer s'ha de fer fan del perfil de Contesdelmon a Facebook, és a dir, clicar a "M'agrada", i després ja pot enviar l'obra a través de l'aplicació Easypromos. Les votacions es realitzaran a través de la mateixa eina i el mateix dia que envieu el dibuix ja us podran votar. És molt senzill.

Els participants poden ser petits i grans, des del més menut de la casa al més vell. Poden ser autors individuals o col·lectius. Això sí, ha de ser un dibuix que representi el Concurs dels Contesdelmon.org.

Curra't un dibuix guapo, envia'l a través de la xarxa social i avisa als teus amics i amigues, familia i col·legues per a què et votin!

Les obres presentades queden amparades per la Llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 3.0 de Creative Commons.

Fes un dibuix sobre la iniciativa dels Contesdelmon.org i participa en el concurs. La teva il·lustració pot ser la estampada a la samarreta oficial. Que no t'ho expliquin, aventura't!
>> PARTICIPA! <<
concurs samarretes contes del mon

Exemple de dibuix


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies