Titular notícies

VOLS TREBALLAR a CONTESDELMON.ORG com a COMERCIAL del LLIBRE i DISC? PARLEM-NE!

Dimecres 30 Maig 2012

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem trobar una persona què tingui empenta i il·lusió per assumir la responsabilitat de vendre els llibres i discs del "Concurs de  podcast - Contes del Món". No n'hi ha prou en tenir una bona idea, una participació social elevada en quantitat i qualitat, i tenir un bon producte resultant. Cal saber comercialitzar-lo i obtenir un retorn econòmic que contribueixi a la sostenibilitat del concurs i a fer possible les futures publicacions. És per això que si teniu experiència com a comercial o coneixeu a alguna persona amb aquesta característica, poseu-vos en contacte!

Proposem que una persona s'apropi i presenti les obres col·lectives a les educadores d'escoles i instituts, a les bibliotecàries de les biblioteques, als llibreters de les llibreries, als tècnics dels centres cívics, a les monitores dels casals,... i que convidi a adquirir el primer i segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" com a bon material didàctic i intercultural que és. Exemplars que contenen 24 contes escrits, dibuixats i enregistrats en mp3 per infants i joves que ens expliquen el món a través de les seves paraules, traços, i veus.
 
Volem trobar una persona amb formació i experiència demostrada, coneixements d'eines informàtiques i Internet, nivell alt de català, habilitats de comunicació, alta competència relacional i de negociació, impacte i influència, i capacitat de planificació i gestió organitzativa. També valorarem la possessió de carnet de conduir i vehicle pròpi.
comercial llibres

Les condicions laborals que oferim per treballar de comercial són de mitja jornada, a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb una relació temporal, un horari de treball de dilluns a divendres de 9'30 a 15'30h, i un salari a determinar segons l'experiència i vàlua del candidat/a.

La data d'inici per començar a fer feina és el 03/09/2012, és a dir, que si esteu interessats/des no us ho penseu dues vegades i envieu un correu electrònic amb el vostre currículum i motivacions a l'adreça coordinacio@contesdelmon.org. Som-hi, reforcem un equip i una iniciativa que promou la cultura popular de tradició oral narrada pels més petits de la casa!


La fitxa de l'oferta laboral...

Empresa: Associació COMSOC - Comunicació Social

Salari: a determinar segons l'experiència i vàlua del candidat/a

Oferta: Comercial
Número de vacants: 1
Tipus de contracte: contracte per obra.
Jornada: mitja jornada

Població: Barcelona
Provincia: Barcelona
Sector: Comercial / vendes
Lloc de treball: representant comercial
contes del mon

Descripció de l'oferta:

Volem trobar una persona amb formació i experiència demostrada, coneixements d'eines informàtiques i Internet, nivell alt de català, habilitats de comunicació, alta competència relacional i de negociació, impacte i influència, i capacitat de planificació i gestió organitzativa.

Requisits: Experièncía en el sector (mínim d'un any). Coneixements d'eines informàtiques i Internet, nivell alt de català, habilitats de comunicació, alta competència relacional i de negociació, impacte i influència, i capacitat de planificació i gestió organitzativa.

Es valora: la possessió de carnet de conduir i vehicle pròpi.

Inici: 03/09/2012

Enviar CV i carta de motivacions a: coordinacio@contesdelmon.org


Més sobre...: feina , comercial , representant , llibres , llibre , treball
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies