Titular notícies

A VERKAMI TENIM un MES per FER POSSIBLE el LLIBRE i DISC dels #CONTESDELMON

Dimarts 17 Abril 2012


Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social arran la manca de suport públic per tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc hem impulsat una campanya online a través de la plataforma Verkami titulada "Infants i joves són els autors del llibre i disc dels Contesdelmon.org". Una eina de micromecenatrge que ens permetrà entre les aportacions de tots i totes fer possible aquesta obra col·lectiva en la què infants i joves de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears narren en àudio, text i dibuix la cultura dels pobles de la Terra. Unes aportacions que tenen atractives recompenses: exemplars del material a un preu inferior al PVP, aparèixer com a mecenes en el llibre i un convit a la festa de celebració. D'aquesta manera les persones, escoles i col·lectius interessades en l'obra avancen els diners per fer possible la publicació i n'obtenen avantatges.


Mecenes del llibre i disc?

Amb Verkami les subvencions públiques no són imprescindibles per tirar endavant iniciatives socials. Són les persones i col·lectius que comprarien el material a les botigues qui avancen els diners i obtenen a més de la publicació, atractius descomptes i recompenses. Per exemple, per 25 euros et porten a casa tres exemplars del llibre i disc dels Contesdelmon.org: un de la primera, un de la segona, i un del tercera edició. Quan el PVP dels tres exemplars és de 32 euros + costos d'enviament. Per 105 euros tens a casa 10 exemplars de la tercera publicació i us conviden a la festa de celebració amb animadors de l'AMAPEI. En aquest cas el PVP de 10 exemplars és de 120 + costos d'enviament. En totes les aportacions, el teu nom i cognom apareixerà com a mecenes en el material.

Si formeu part d'una escola o institut podeu preguntar a les famílies si estan interessades en l'obra i fer una comanda conjunta. El preu per unitat és inferior quan més alta és l'aportació. Entreu a "Infants i joves són els autors del llibre i disc dels Contesdelmon.org" i comproveu-ho.Qui són els autors i en què consisteix el material?

El llibre i disc són el fruit de la tercera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb web www.contesdelmon.org en què han participat 1.700 infants i joves de 46 centres educatius dels Països Catalans. En el material trobareu els 24 contes finalistes (en text, dibuix i àudio) acompanyats d'unes fitxes didàctiques que presenten els autors i el treball que hi ha darrere de cada història.
llibre contes del mon
  Portada del tercer llibre i disc

Com funciona Verkami?

 


Fins quan podem aportar a Verkami?

Fins el diumenge 20 de maig tenim temps per aconseguir el repte, els 5.000 euros que ens calen per tirar endavant la publicació. Però no espereu fins al darrer moment perquè amb la vostra aportació s'animarà més població a fer-la. Ente tots i totes, podem!Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies