Titular notícies

COMENÇA el COMPTE ENRERE

Dimecres 11 Abril 2012


Comença el compte enrere! 40 dies per fer possible entre tots i totes la publicació del tercer llibre i disc de Contes del món. Des del dimarts 10 d’abril i fins el diumenge 20 de maig l’Associació COMSOC – Comunicació Social hem posat en marxa una campanya que ens pot permetre tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc dels Contesdelmón.org, amb  l’ajuda de tots vosaltres i gràcies a Verkami.


Verkami és una plataforma de micromecenatge que posa en contacte emprenedors de l’àmbit cívic i cultural amb possibles micromecenes, és a dir, persones que poden estar disposades a fer aportacions per donar suport a determinats projectes a canvi de diverses compensacions. La plataforma preveu aportacions des de 5 fins a 5.000 euros que es fan a través d’un sistema segur de transaccions amb targeta de crèdit.

Les aportacions dels mecenes serviran per cobrir les despeses de maquetació, impressió i distribució del llibre i disc. El treball realitzat pels diferents professionals implicats serà cobert només per la venda directa del llibre, que tindrà un preu de 12€. Amb la col•laboració de tots i totes podríem fer possible el tercer llibre i disc de Contes del Món. 
 
Entreu a Verkami i feu el vostre donatiu. Entre tots podem fer que el tercer llibre i disc siguin una realitat!

Més sobre...: verkami , llibre , disc , contes del mon
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies