Titular notícies

FEM POSSIBLE ENTRE TOTS i TOTES el TERCER LLIBRE i DISC de CONTESDELMÓN

Dimecres 28 Març 2012


Des de l’Associació COMSOC hem posat en marxa una iniciativa que ens pot permetre tirar endavant la publicació del tercer llibre i disc dels Contesdelmon.org, amb l’ajuda de tots i totes vosaltres i gràcies a Verkami. Disposem de 40 dies per aconseguir el repte. L’inici de la campanya serà el dimarts 10 d’abril. Des del mateix moment que es presenta el projecte a la web de Verkami, disposem de 40 dies (fins el 20 de maig) per aconseguir recollir la totalitat de diners que ens calen per executar la proposta. Les aportacions dels mecenes serviran per cobrir les despeses de maquetació, impressió i distribució del llibre i disc. El treball realitzat pels diferents professionals implicats serà cobert només per la venda directa del llibre, que tindrà un preu de 12€. Entre tots podem fer que el tercer llibre i disc de Contes del Món siguin una realitat. Comptem amb vosaltres!


Durant el primer trimestre del present curs escolar uns 1.700 infants i joves han elaborat més de 160 contes del món en format radiofònic. Una aproximació cultural a través de les històries, un treball cooperatiu a l'aula i moltes més experiències humanes que des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem plasmar en el llibre i disc del tercer “Concurs de podcast - Contes del Món".

Portada del tercer llibre i disc

És per això que hem posat en marxa una iniciativa que ens pot permetre tirar endavant el projecte amb l’ajuda de tots vosaltres i gràcies a Verkami. Verkami és una plataforma de micromecenatge que posa en contacte emprenedors de l’àmbit cívic i cultural amb possibles micromecenes, és a dir, persones que poden estar disposades a fer aportacions per donar suport a determinats projectes a canvi de diverses compensacions. La plataforma preveu aportacions des de 5 fins a 5.000 euros que es fan a través d’un sistema segur de transaccions amb targeta de crèdit.

Com funciona Verkami?


40 dies per aconseguir un repte. 

L’inici de la campanya serà el dimarts 10 d’abril. Des del mateix moment que es presenta el projecte a la web de Verkami, disposem de 40 dies (fins el diumenge 20 de maig) per aconseguir recollir la totalitat de diners que ens calen per executar la proposta. Les aportacions dels mecenes serviran per cobrir les despeses de maquetació, impressió i distribució del llibre i disc. El treball realitzat pels diferents professionals implicats serà cobert només per la venda directa del llibre, que tindrà un preu de 12€. Comptem amb vosaltres!
 


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies