Titular notícies

VILAWEB ARENYS amb els CONTESDELMON.ORG

Dimecres 14 Desembre 2011


Explicar contes és un art molt antic que és viu encara a totes les cultures del nostre planeta. El "Concurs de podcast - Contes del Món" vol contribuir al coneixement de les realitats socials d’aquestes cultures, en especial dels països en vies de desenvolupament, a la potenciació de la tolerància entre qui llegeixin o escoltin els relats i, alhora, ajudar-nos a fer descobrir les semblances i diferències entre totes les persones que compartim la Terra. Aquests són els objectius en els quals treballen els nois i noies de l'activitat de periodisme de l'Escola Joan Maragall d'Arenys de Mar i sobre els quals estan treballant la seva proposta de conte. Després l'hauran de gravar i publicar-lo al web del projecte.


logo vilaweb Els nens i nenes de l'activitat extra escolar de Periodisme de l'escola Joan Maragall participen al "Concurs de Contes del Món" amb altres escoles catalanes. Ja fa unes setmanes que hi treballen i esperen poder-lo publicar ben aviat.

L'objectiu de la iniciativa és contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició oral, la importància de la paraula i de les històries que expressen la manera de sentir i pensar de tots pobles.

Ho expliquen aquí.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies