Titular notícies

El NINES RUSSES de RÀDIO CIUTAT de BADALONA celebra el DIA MUNDIAL de la RÀDIO amb CONTESDELMON.ORG

Dimecres 15 Febrer 2012


El programa Nines russes de Ràdio Ciutat de Badalona ha volgut celebrar el dia mundial de la ràdio parlant de la contribució del mitjà a la societat per garantir i fomentar la lliure circulació d'idees i la llibertat d'expressió. Valors que apuntalen les societats obertes i democràtiques. I ho ha fet entrevistant el dilluns 13 de febrer a mestres i alumnes de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona


margarida xirgu

Joves de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona
L’Escola Margarida Xirgu de Badalona és un dels centres que participa de forma activa al "Concurs de podcast - Contes del Món", presentant una quinzena d’obres anulament. Amb tots els contes que presenten al concurs n’editen un llibre i un CD que es ven de manera interna. Són els mateixos nens els encarregats d’escriure i després gravar els seus textos.

L’Olímpia, una de les professores de l’escola, ha assegurat al programa Nines Russes de Ràdio Badalona que el concurs de podcast de Contes del Món “és una bona manera de conèixer altres cultures i altres països, i potenciar així la interculturalitat”.

La Margarida Xirgu va iniciar fa quatre anys un projecte de ràdio a l’aula d’acollida per ajudar als nens i nenes nouvinguts a aprendre la nostra llengua. Un mitjà que oferia múltiples possibilitats per potenciar la lectura i l’escriptura, amb una motivació extra.

El projecte va anar prenent embergadura i es va ampliar a tot l’alumnat. Així, els infants de la Margarida Xirgu creen un informatiu setmanal que s’emet per megafonia a la mateixa escola, i participen en un programa diferent cada trimestre. D’aquesta manera s’apropa als nens i nenes al món radiofònic i se’ls familiaritza amb l’ús de sintonies i falques publicitaries, amb el redactat de guions i amb la mateixa locució.
 
Podeu escoltar l'entrevista íntegra.
 

Comentaris
  1. atrotHoms ( 05/05/2023 01:01:27 )
    JaszczyЕ„ski, J http://cialiss.top>is there a generic cialis available
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies