Titular notícies

SANTS 3 RÀDIO i El3.cat amb la PRESENTACIÓ del 2on LLIBRE i DISC dels CONTESDELMON.ORG!

Diumenge 18 Desembre 2011


El dijous 1 de desembre Sants 3 Ràdio, una de les  "Ràdios amigues" dels Contesdelmon.org, es va desplaçar amb una unitat mòbil fins a l'Abacus de Sants - Hostafrancs de Barcelona per tal cobrir informativament  la presentació del 2on "Llibre i disc dels Contsedelmon.org". Van enregistrar en àudio tot l'acte sencer i el divendres 2 de desembre van fer una crónica a l'informatiu. Compartim els dos àudios i la notícia publicada per El 3, el primer portal de notícies de Sants Montjuïc.


Aquest dia tan especial per nosaltres, on vam presentar una obra literària creada per molts nens i nenes d'arreu de Catalunya plena de contes de la Terra, vam tindre la sort de poder contar amb Sants 3 Ràdio, una de les nostres "Ràdios amigues" que segueix fent posible que moltes persones coneguin aquestes obres col·lectives.
Els contes s'emeten cada dissabte entre les 19h i les 19'30h al programa Sants Fronteres de Sants 3 Ràdio 103.2 FM, un espai obert, amb la locució d'Anna Antoñico i Caroline Couret, on els veïns del barri de Sants ens fan descobrir el seu racó favorit.

Compartim els àudios: la presentació completa del 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i la crònica de la presentació, en la que podrem escoltar també a en Damià Caro, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social.

Esperem que gaudir de l'acte sonor totes aquelles persones que no vau poder estar físicament!

I aquí la notícia, de El3.cat:

el3.cat contes del mon

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies