Titular notícies

Us PRESENTEM els MEMBRES del JURAT del 3er CONCURS dels CONTESDELMON.ORG!

Dijous 15 Desembre 2011


Us presentem els membres del jurat que decidiran quins són els 50 contes semifinalistes del tercer "Concurs de podcast - Contes del Món". Com sabeu, les obres escollides formaran part del tercer "Llibre i disc dels Contes del Món", una obra col·lectiva on hi podreu llegir, veure i escoltar contes arrelats als pobles de la Terra. Els i les sis membres del jurat faran una tria dels 163 podcast participants. Voleu saber qui forma del jurat? Continueu llegint!

 
Una vegada finalitzat l'enviament del podcast aquest dilluns 12 de desembre, el jurat escollirà els 50 contes semifinalistes. Les obres finalistes es publicaran en el tercer "Llibre i disc dels Contes del Món", premi del concurs que podreu palpar al 2012.

El jurat està format per professionals del món de la comunicació i representats d'entitats no lucratives (ONL). Aquests són els membres del jurat:

- Oleguer Forcadas, Director de Sants3 Ràdio.
-
Maria Fernández, Coordinadora d'Alternativa3.
- Francesc de Dalmasses, Director de l'Associació IGMAN - Acció Solidària.
- Rah-mon Roma, animador de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils .
Teresa Tort, representant del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya en les relacions amb els Països Catalans.
-
Margarida Feliu, Coordinadora de l'Agenda 21 Escolar de Barcelona.
votacio


Per anar fent boca, mentre el jurat delibera i resol el pròxim dilluns 19 de desembre, recordeu que podeu adquirir el vostre exemplar del segon "Llibre i disc dels Contes del Món" a través de la reserva online i a les nostres "Llibreries amigues". La millor manera de llegir, veure i escoltar contes d'infants i joves que ens fan conèixer món.

Des de l'Associació COMSOC - Comunicació Social volem agraïr la complicitat i l'entusiasme compartit per les persones que actuaran com a membres del jurat. Moltes gràcies i bona aventura!

Més sobre...: jurat , concurs , tercer , contes , conte , mon , 50 , finalistes , podcast , llibre , disc , membres
Comentaris
  1. Francesc de Dalmases ( 27/12/2011 09:09:46 )
    Per molts anys a tots per la bona feina. La tendència hauria estat valorar d'excel·lents totes les aportacions per l'esforç i la il·lusió que s'hi entreveu. Malgrat la tria objectiva que he mirat de realitzar, caldria fer arribar la felicitació a alumnes i educadors per la bona feina feta i, sobretot, a vosaltres els organitzadores per aquesta magnífica iniciativa.
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies