Titular notícies

La NOVA TEMPORADA del BON DIA MENUTS! de RÀDIO TORDERA amb els CONTES del MÓN!

Dissabte 8 Octubre 2011


El passat dilluns 19 de setembre va començar la 8a temporada del programa infantil BON DIA MENUTS! de Ràdio Tordera (107. FM i online) amb algunes novetats però també amb algunes de les seccions consolidades del programa, com ara l'emissió dels contes participants del "Concurs de podcast - Contes del Món". A més, aquesta "Ràdio amiga", va entrevistar a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, el dimarts 4 d'octubre a les 8'10h per parlar del 3er concurs i de l'ampliació del termini.


El programa infantil Bon dia menuts! continua apostant per ser un espai de referència i punt de trobada pervmenuts, menudes i familiars que cada matí s’aixequen. La participació activa dels oients continua com a principal objectiu d'aquest programa, on es seguirà emetent els contes del "Concurs de podcast - Contes del Món".
 
Bon Dia Menuts!
La cita amb el Bon dia menuts! a Ràdio Tordera (107.1 FM i online) és de dilluns a divendres de 8 a 9 del matí.A més no faltaran a la nova temporada del BDM les entrevistes a cantants, animadors infantils, escriptors… relacionats amb el món dels infants i on els més petits es converteixen en entrevistadors formulant preguntes. Un dels protagonistes de les entrevistes a sigut Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, on el passat dimarts 4 d'octubre, va parlar de l'ampliació del termini, del 3er concurs, dels recursos que pot aportar la web de www.contesdelmon.org per crear el conte i editar el seu àudio, de com va sorgir aquest concurs de podcast...per conèixer tota l'entrevista i escoltar les paraules del Damià, es pot anar a l'enllaç.

Des de Contesdelmon.org animem a escoltar aquest programa matiner per començar el dia d'una manera més divertida i educativa.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies