Titular notícies

RÀDIO 4 s'afegeix a les RÀDIOS AMIGUES dels CONTESDELMON.ORG

Dissabte 1 Octubre 2011


El magazín El millor de cada casa de Ràdio 4 (freqüències i online) emetrà cada setmana una història del Concurs dels Contesdelmon.org i així es suma com a "Ràdio amiga". Recordeu que hi ha diverses emissores que emeten periòdicament els contes participants del "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb aquesta nova incorporació cada vegada hi ha més emissores que comparteixen els vostres contes a través de les ones radiofòniques fent possible seguir gaudint de la cultura popular de tradició oral.

Miquel Murga director i presentador de El millor de cada casa
El programa "El millor de cada casa" de Ràdio 4 (freqüències i online) és un magazin conduit per Miquel Murga. Dintre del mateix, hi ha un espai coordinat per en Cinto Niqui, director de l'Altra ràdio, i en Pitu Martínez, Cap de programes de Serveis Colaboratius del Departament d'Ensenyament, que ja està emetent alguns dels contes del concurs. És així com es suma a la llista de "Ràdios amigues" del "Concurs de podcast - Contes del Món".

L'espai ofereix un conte, dins del magazín"El millor de cada casa"- Un programa del cap de setmana de Ràdio 4 que fa en Miquel Murga els dissabtes i diumenges de 9h a 12h per tal de reunir la família i gaudir d'una bonica història.

Els contes que podreu escoltar durant tota la temporada a Ràdio 4 són: Brahman i el tigre, Un arbre molt especial, El nen amb el cor de gel, Aidni, El gegant d'Escòcia, L'incendi dels arrossars, L'ocell i el mar, Mabo i la hiena, i El nenúfar. Que els gauidu!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies