Titular notícies

MATARÓ RÀDIO a l'ESTIU EMET els CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 1 Agost 2011


Aquest agost Mataró Ràdio (89.3 FM i online) emetrà els contes del "Concurs de podcsat - Contes del Món" dins del seu magazin matinal "Viu la vida dia a dia". El programa presentat per Mª Lluïsa Aranaz està obert a conèixer totes les iniciatives ciutadanes, entre elles els contes dels infants i joves que han participat en el concurs. El programa el podeu escoltar de dilluns a divendres de 10 a 13h, i els contes a la segona hora, és a dir, d'11 a 12h. Mataró Ràdio va néixer amb l’objectiu de ser l’emissora de la ciutat, un mitjà de comunicació a través del qual tothom pugui estar informat del que passa al voltant del municipi, en el què les persones, les entitats i les associacions de Mataró puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent un reflex de l’activitat i de la vida social de la ciutat.


"Viu la vida dia a dia" és un programa de Mataró Ràdio dirigit i presentat per Mª Lluïsa Aranaz i produït per Anna Galdon, Octavi Calopa i Adrià Barrio. Els estudis de l'emissora es troben situats al Centre Cívic Pla d'en Boet, al c/ de Juan Sebastián ElCano, 6è 1era.


viu la vida dia a dia mataro radio
Equip de Viu la vida dia a dia Logo de l'emissora municipal


El 27 de juliol de 2006 Mataró Ràdio iniciativa l’aventura de la nova emissora municipal, amb un programa pilot centrat en La Crida a la Festa de Les Santes, des de l’Ajuntament de Mataró. Gairebé dos mesos després, concretament l’11 de setembre, començaven les emissions regulars de Mataró Ràdio, en els nous estudis de la primera planta del Centre Cívic Pla d’En Boet.

Aquestes són quatre paraules que fixen els inicis de la jove emissora de Mataró, que va néixer emmarcada en el projecte de creació d’un servei de comunicació audiovisual a Mataró, Mataró audiovisual, encarregat d’aplegar totes les iniciatives municipals de l’àmbit de la comunicació audiovisual de la ciutat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies