Titular notícies

VIATGE al CONGO al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 8 Juny 2011

El dissabte 4 de juny al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet  (96.3 FM i online) vam escoltar el conte "Viatge al Congo" dels alumnes de 2on d'ESO del Col·legi L'Estel de Granollers. Amb aquest podcast han quedat finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" que ha tingut una gran acollida amb 161 contes escrits, enregistrats i il·lustrats de 46 escoles i instituts de 39 municipis de Catalunya. Aquí podeu escoltar la presentació que en fan els mateixos protagonistes.

Des del mes de gener el "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet ens ha acostat els contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món", històries populars, tradicionals o de creació pròpia que han estat enregistrades en mp3 i que ara podeu no només escoltar, sinó llegir i veure en el 2on "Llibre i Disc dels Contes del Món" que podeu reservar online.

Com cada dissabte són els mateixos protagonistes els que ens expliquen el procés de creació i elaboració dels contes. En aquesta ocasió escoltem a Andrea Díez, Núria López, i Kati Lunina de 2on d'ESO del Col·legi L'Estel de Granollers. El seu podcast "Viatge al Congo" narra el viatge d'aquestes alumnes a la República del Congo i ens revel·la aspectes de la realitat d'aquest país del continent africà. Van trobar la inspiració en un treball de ciències socials sobre el clima equatorial de l'Àfrica.

viatge al congo

Escolta aquí la secció del "Món Obert" dedicada al conte "Viatge al Congo"!

 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies