Titular notícies

El 4rt CONCURS dels CONTESDELMON.ORG es POSA les PILES amb RÀDIO MOLLET

Dijous 20 Setembre 2012

El dimecres 19 de setembre a les 9'05h la periodista Emma Balea, del magazín matinal Posa't les piles de Ràdio Mollet (96.3 FM i online), va trucar a en Damià Caro, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social, per animar a les comunitats educatives del municipi a participar en la quarta edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Una quarta edició plena de novetats. Dues d'elles són l'ampliació del termini de participació al segon trimestre i obrir la iniciativa a les comunitats catalanes que viuen a l'exterior.


L'emissora, després d'emetre durant tot el mes d'agost els contes participants del "Concurs dels Contesdelmon.org", va animar als ciutadans de Mollet del Vallès a participar en una iniciativa innovadora que combina la tradició i la modernitat.

Aquesta "Ràdio amiga", i el programa de ràdio en particular, volen cuidar més que mai la relació amb els centres educatius del municipi i per això els institus tindran una presència setmanal en el magazine. 

Si voleu participar en la 4rta edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" us serà útil escoltar l'entrevista. Destaquen les principals novetats i la manera de com inscriure's.
logo radio mollet


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies