Titular notícies

DAMIÀ CARO EXPLICA la FEINA de COMSOC-COMUNICACIÓ SOCIAL a RÀDIO SANTA PERPÈTUA

Dilluns 7 Gener 2013

"El nostre propòsit és facilitar la trobada, el diàleg, el coneixement i l'intercanvi entre les persones i els moviments socials. Som una eina amb la que pretenem posar la comunicació al servei de la transformació social. Si empatitzem i cooperem, transformem".  Així va explicar Damià Caro, membre de COMSOC-Comunicació Social, la finalitat de l'organització a Miguel Àngel Rodríguez, conductor del programa Veus i Mirades Solidàries de Ràdio Santa Perpètua. L'entrevista es va realitzar el passat 20 de desembre. També van parlar sobre el Concurs de Podscast Contesdelmon.orgel projecte Coneixmon.org  i la cultura popular.

Us convidem a escoltar l'entrevista que Miguel Ángel Rodríguez, conductor del programa Veus i Mirades Solidàries de Ràdio Santa Perpètua va realitzar a COMSOC-Comunicació Social. Damià Caro, membre de l'entitat,  ens explica què és COMSOC, quin són els objectius del "Concurs de Podcast Contesdelmon.org", què és el projecte Coneixmon.org de turisme responsable, qué són les diades dels Contes del Món i com sol·licitar una, com aconseguir els llibres i disc del Concurs, obres col·lectives en les què infants i joves de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears han explicat el món a través dels contes, etc.
 

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies