Titular notícies

El CONCURS DE PODCAST dels CONTESDELMON.ORG al PROGRAMA VOLEM PA AMB OLI de RÀDIO ARENYS!

Dilluns 10 Desembre 2012

El passat 29 de novembre, el programa Volem Pa amb Oli de Ràdio Arenys (91.2 FM) , que condueix Carlota Tanganelli de dilluns a divendres de 17h a 19h, va entrevistar al Gerard Cárdenas, membre de l'Associació COMSOC - Comunicació Social per parlar sobre el IV Concurs de Podcast dels contesdelmon.org, ja que l'escola Joan Maragall del municipi participa enguany al concurs i també va participar a la tercera edició. Us convidem a escoltar l'entrevista!

"Volem pa amb oli" de Ràdio Arenys, ràdio amiga dels contesdelmon.org,  és gastronomia, literatura, tecnologia, música, salut, però també és entrevistes, connexions en directe i un recull de tota l'actualitat cultural d'Arenys de Mar. 

A l'entrevista, el Gerard Càrdenas va explicar com funciona el concurs i les novetats d'enguany, però també que des de COMSOC estem molt contents de l'interés que mostren les comunitats educatives per concurs i que agraïm la seva participació. Aquest any participen 31 centres educatius de 21 municipis de Catalunya, Illes Balears i País Valencià,  i un centre d'una comunitat catalana de Suïssa,

Aquí podeu escoltar l'entrevista a Gerard Cárdenas [2012] 

Fa dos anys aquest programa  també ens va entrevistar. En aquella ocasió va ser a Damià Caro, membre de COMSOC, per parlar sobre els orígens i els projectes de l'entitat. 

En aquest enllaç podeu escoltar l'entrevista a Damià Caro [2010]


ràdio arenys
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies