Titular notícies

L'OCELL de la FELICITAT al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Divendres 27 Maig 2011

El dissabte 21 de maig al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar el conte "L'ocell de la felicitat" dels joves de 1er d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona. Cada dissabte, de 10 a 12h del matí, el "Món Obert" emet un dels contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" presentat pels seus autors. També els emetens periòdicament les nostres "Ràdios amigues". Una altra forma d'asaborir plàcidament les històries és amb el "Llibre i disc dels Contes del Món" que podeu reservar online.


La secció del programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet ens permet conèixer món a través de les històries que amaguen els contes finalistes del 2on "Concurs de podcast - Contes del Món". Com cada dissabte, a través de les ones, els infants i joves participants al concurs, ens expliquen la seva experiència.

El dissabte 21 de maig va ser el torn dels joves de 1r d'ESO de l'Institut Jaume Vicens Vives de Girona que han quedat finalistes amb el conte "L'ocell de la felicitat", provinent del Tibet. Amb una presentació ben original, la Maria, la Marina i el Pep demostren les seves dots pel mitjà radiofònic.

I tampoc sorpren que quedéssin finalistes ja que, com expliquen, van seguir un procés de treball molt acurat. De primer van elaborar el text, distribuïnt els diàlegs amb coherència i creativitat. A més, van canviar el nom del protagonista per "una" protagonista. I finalment, van repartir els papers dels personatges entre entre les veus més adequades. Aquí en teniu el resultat: un podcast molt ben fet.


 
l'ocell de la felicitat
 
Escolta aquí la secció del "Món Obert" dedicada al conte "L'ocell de la felicitat"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies