Titular notícies

L'HORA del PATI de RÀDIO L'HOSPITALET PARLA del SEGON CONCURS CONTESDELMON.ORG

Divendres 20 Maig 2011

El dissabte 14 de maig al programa "L'hora del Pati" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam presentar el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i vam explicar l'experiència de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Ens van retrobar amb les companyes d'aquest espai radiofònic dedicat als més menuts de la casa, amb qui ja havíem parlat en la primera edició del certamen. També hi va haver temps per explicar com són les "Diades dels Contes del Món", que ja han animat a unes quantes poblacions d'arreu de Catalunya.


"L'Hora del pati" és un programa de Ràdio L'Hospitalet presentat per Maria Antònia Sánchez i Núria Toril i que està dedicat als petits de la casa. Amb música, tertúlies amb col·legis i propostes culturals, aquest espai radiofònic vol que els menuts siguin els protagonistes. Per aquest motiu han convidat a Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, a compartir l'experiència del segon "Concurs de Podcast - Contes del Món". De fet, en Damià ja va passar per aquest programa a la primera edició i ara hi torna per explicar les novetats i curiositats que ha portat aquest nou any.

l'hora del pati Després del gran èxit de participació de la segona edició, arriba el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que ha sorgit gràcies a la sel·lecció de 24 obres entre els 161 contes presentats per 46 escoles i instituts de 39 municipis de Catalunya. Com explica en Damià en aquesta entrevista, el segon llibre està ple d'històries fantàsticament construïdes que ens acosten a les realitats de diversos pobles de la Terra. La combinació entre les noves tecnologies i la cultura popular de tradició oral sense dubte agrada a infants i joves que han mostrat un gran talent. Ara aquest 2on Llibre i Disc ja es pot reservar online.

També vam compartir l'experiència tan enriquidora de les "Diades dels Contes del Món". Ja en van quatre i han estat tot un èxit. Gràcies als animandors professionals que col·laboren amb l'Associació COMSOC, els contes del Concurs viatjen ara per Catalunya, per escoles o centres cívics, acostant valors com la pau o la cooperació a petits i grans. Si voleu passar una bona estona i combinar l'educació en valors, reserveu una Diada aquí.

Com no podia ser d'una altra manera, l'entrevista va acabar amb l'escolta d'un conte, un dels que podreu trobar al 2on "Llibre i disc dels Contes del Món". Les intrèpides presentadores ja van preguntar per la 3a edició del Concurs, però en aquesta ocasió, haureu de restar estar atents, doncs de moment no us avancem les novetats. Aviat ho farem.
 
Escolta aquí l'entrevista al programa "L'hora del pati" dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies