Titular notícies

La GUERRA de BAGDAD al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Divendres 20 Maig 2011

El dissabte 14 de maig al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar als alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat de Castellbisbal, joves de 6è de Primària que han participat en la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" amb el relat "La guerra de Bagdad". Aquest, i la resta de finalistes del Concurs els trobareu en el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" que podeu reservar online. Recordeu que el programa "Món Obert" seguirà emetent fins al juny, cada dissabte de 10 a 12h, les històries participants al Concurs.

Per l'elaboració d'aquest relat, els alumnes de l'Escola Mare de Déu de Montserrat, la més antiga de Castellbisbal, van consultar un munt d'històries i llegendes arrelades a pobles de la Terra. Finalment, "La guerra de Bagdad" va ser el conte que més els va agradar i que els ha dut a quedar finalistes de la segona edició del "Concurs de Podcast - Contes del Món".

L'Alberto Núnez, professor de música, ens presenta al "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet com va ser aquest treball de gestació. Un dels aspectes més treballats, com es pot comprovar al podcast, és l'elecció de sons i músiques que il·lustressin la narració. A més, els joves de 6è de Primària van haver de posar-se a la carn dels personatges i assajar de valent.

L'Escola de Mare de Déu de Montserrat ha quedat molt contenta amb el resultat que ara podran veure, llegir i escoltar en el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org". Recorda que podeu reservar online la primera i segona edició del material, una obra col·lectiva d'infants i joves.

la guerra de bagdad
 
Escolta aquí la secció del "Món obert" dedicada al conte "La guerra de Bagdad"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies