Titular notícies

El NEN amb el COR de GEL al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Divendres 3 Juny 2011

El dissabte 28 de maig al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online), i dins la secció dedicada als contes finalistes del "Concurs de podcast - Contes del Món", vam escoltar "El nen amb el cor de gel", la història dels alumnes de 1er d'ESO de l'Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet. El programa de cooperació i solidaritat de L'H ens acosta, cada setmana, als veritables protagonistes del Concurs, els infants i joves participants. Recorda que ja pots llegir, veure i escoltar les històries finalistes al 2on "Llibre i Disc dels Contesdelmon.org".


Des del mes de gener el "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet emet els contes del "Concurs de podcast - Contes del Món", contes d'arreu del món que ens ajuden a conèixer i entendre altres cultures. En aquesa ocasió, escoltem una història provinent del Senegal que han adaptat els alumnes de 1r d'ESO de l'Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet.

En aquesta entrevista Laura Colldefrorn, Jesús Gordo, i Anna Pardina, tres joves de la classe, ens expliquen el procés de creació del conte "El nen amb el cor de gel", que vol recordar a filles i fills la importàncies de respectar als pares i mares. Per a la seva creació, aquesta narració va ser treballada des de diferents assignatures. Així, a Llengua Catalana es va treballar el text i a Música es va confeccionar el fons musical. Una obra interdisciplinar que ha servit als alumnes de l'Institut Castellet per quedar finalistes al Concurs. Ara la seva història, com les 23 restants, surten publicades al 2on "Llibre i disc dels Contes del Món" que ja podeu reservar online.

L'Institut Castellet de Sant Vicenç de Castellet té més de trenta anys d'història i treballa per la interculturalitat. L'any passat ja va participar amb éxit en la 1a edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".

 
el nen amb el cor de gel

Escolta aquí la secció del "Món Obert" dedicada al conte "El nen amb el cor de gel"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies