Titular notícies

La 34ena TAMBORINADA de la FUNDACIÓ LA RODA amb els CONTESDELMON.ORG

Dijous 26 Maig 2011


El proper diumenge 29 de maig tindrà lloc la 34ena edició de la Tamborinada al Parc de la Ciutadella de Barcelona. Una iniciativa liderada per la Fundació La Roda i que representa la culminació anual de la feina feta per les seves noranta entitats membres a tot un seguit de barrris i poblacions. Aquesta gran festa de l’educació en el lleure i el compromís cívic simbolitza l’immens treball que monitors, entitats i artistes fan diàriament en favor de la cultura i l’educació i és alhora una mostra global del projecte promogut i liderat per la Fundació La Roda. Trobareu la carpa del Concurs dels Contesdelmon.org a la Plaça de la Cascada!

 
tamborinada 2011 En aquestes darreres edicions, cada any la Tamborinada s’ha personalitzat al voltant d’un lema, temàtica o projecte. Enguany la Tamborinada està dedicada a l’esport i l’educació en el lleure i compta amb la col·laboració de COCARME (Comitè català de representants de persones amb discapacitat). Així, durant tota la diada es podrà participar en gimcanes, jocs—que inclouran els de caràcter tradicional—, i tallers divertits i originals, adreçats a nens de totes les edats. Aquests treballs seran realitzats pels monitors de La Roda, acompanyat amb allò que ha esdevingut ja tradicional en aquesta celebració festiva, és a dir amb espectacles de dansa i de teatre musical, de màgia, de titelles, d’animació i de contes.

Com a novetat també s’ofereix la proposta anomenada el Passeig dels Teatres, en què diverses sales barcelonines oferiran llur programació de teatre familiar. Tot plegat amanit amb la cançó composta expressament per a la diada i que serà interpretada per Pep Callau, amb el grup La Fresca.

Aquí teniu el programa complet de la jornada i
el mapa d'ubicació de la carpa del "Concurs de podcast - Contes del Món" situada a la Plaça de la Cascada. Una carpa on trobareu el primer i el segon "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" i material gràfic de la iniciativa.

L'equip de l'Associació COMSOC - Comunicació Social us espera el diumenge 29 de maig al Parc de la Ciutadella de Barcelona per celebrar junts la 34ena Tamborinada.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies