Titular notícies

SOLIDARIS de CATALUNYA RÀDIO celebra el SANT JORDI amb els CONTESDELMON.ORG!

Dilluns 25 Abril 2011


El dissabte 23 d'abril el programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio (freqüències i online) presentat per Rita Marzoa va celebrar la Diada de Sant Jordi amb l'emissió de dos "Contes participants" al "Concurs de podcast - Contes del Món". Vam gaudir amb l'audició de dos dels contes finalistes del segon Concurs dels Contesdelmon.org: "Un arbre molt especial" de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles (Segrià), i "Aidni, el camí cap a la pau" de l'Escola Daniel Mangrané del municipi de Jesús (Baix Ebre). A través d'aquestes dues narracions, i de la presentació de Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, vam compartir valors com el respecte, la cooperació i la pau. Tot plegat amb la veu protagonista d'infants i joves.


El programa
Solidaris de Catalunya Ràdio ha celebrat el Sant Jordi d'una manera molt especial: dedicant part del seu espai a la iniciativa del "Concurs de Podcast - Contes del Món". Literatura i solidaritat es van donar cita el 23 d'abril de 15 a 16h al dial de la Ràdio Nacional de Catalunya.


 solidaris Aquest espai radiofònic apropa la realitat dels pobles del sud des del 2009. Els Drets Humans, la Cooperació i el Desenvolupament tenen el seu altaveu a "Solidaris". Presentat per Rita Marzoa, el podeu escoltar tots els dissabtes de 15 a 16h.

I per celebrar el Sant Jordi els "Solidaris" van convidar a COMSOC - Comunicació Social a compartir la iniciativa del Concurs de Podcast. Així, vam reivindicar l'educació com a valor a protegir, i vam escoltar un parell de contes narrats per infants i joves. Les històries que combinen les noves tecnologies de la comunicació amb la cultura oral de tradició oral.

"Un arbre molt especial" i "Aidni, el camí cap a la pau" ens van ajudar a celebrar un Sant Jordi una mica més solidari, amb temps per a la reflexió. Aquestes són només dues de les històries que podeu trobar al 2on "Llibre i Disc dels Contes del Món" que ja podeu reservar online.

solidaris

Escolta aquí el programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio dedicat al "Concurs de Podcast - Contes del Món"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies