Titular notícies

"LA GALLINA TREBALLADORA" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dijous 21 Abril 2011


El dissabte 16 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir l'ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", l'aventura de "La gallina treballadora". Una narració creada pels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Guerau de Liost de Les Franqueses del Vallès. Aquest és un dels 24 contes finalistes de la segona edició del Concurs que forma part del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", una obra col·lectiva que podeu reservar online. Cada setmana podreu escoltar en
el Món Obert, com en d'altres "Ràdios amigues" una d'aquestes històries. Teniu una cita tots els dissabtes de 10 a 12h.


"La gallina treballadora" és una història provinent del Marroc. Per a enregistrar-la, els alumnes de 5è de Primària de l'Escola Guerau de Liost van fer-ne un guió adaptat al llenguatge radiofònic, tal i com ens expliquen Marcos Gancedo, Hamza kamili, Ainoa Pérez i Pol Vilageliu en aquesta presentació al Món Obert de Ràdio L'Hospitalet.

Com moltes de les històries participants en el "
Concurs de podcast - Contes del Món", "La gallina treballadora" és un d'aquests contes que escoltaven els infants abans d'anar a dormir. És una història que parla de la cooperació i del respecte.

gallina treballadora
 
Recordeu que aquest conte, i els 23 restants, els podreu veure, llegir i escoltar en la segona edició del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org", una obra col·lectiva per gaudir d'històries ancestrals i de creació pròpia que ens ensenyen molt. El pots reservar online.
 
Escolta aquí la secció del Món Obert dedicada al conte "La gallina treballadora"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies