Titular notícies

"EL COLIBRÍ i LES FLORS" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dijous 14 Abril 2011


El dissabte 9 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "El colibrí i les flors", una narració dels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Aquest conte, com la resta d'històries finalistes, el trobareu al 2on Llibre i Disc dels Contes del Món que estarà disponible des del dia de Sant Jordi. Però si ja el voleu reservar només cal que ompliu aquest formulari.


L'Escola Margarida Xirgu ja va participar en la primera edició del "Concurs de podcast - Contes del Món", i Montse Mercadé, tutora de 5è de Primària ha tornat a engrescar als alumnes a enregistrar contes. I amb molt d'èxit, doncs amb el seu conte "El colibrí i les flors" han quedat finalistes en aquesta segona edició.

Aquesta història és originària de l'Equador. Domenika Arellano, alumna de la classe, la va compartir amb els seus companys que van decidir presentar-la al concurs. Com ens explica la Domenika, quan era petita i vivia a l'Equador corria darrere els colibrís que, tot i ser petits, són molt ràpids. La seva àvia sempre li explicava aquest conte abans d'anar a dormir. Ara ha estat la Domenika qui a transmès als demés la història de "El colibrí i les flors". Ella, com molts dels nens i nenes de 5è de Primària de l'Escola Margarida Xirgu, viu a Badalona. Aquí no hi ha colibrís, però gràcies a aquest conte, els recorda volant entre els arbres.

 
el colibri i les flors

Escolta aquí la secció del Món Obert dedicada a "El colibrí i les flors!"


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies