Titular notícies

"EL CORB I L'OCELL" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dissabte 9 Abril 2011


El dissabte 2 d'abril al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "El corb i l'ocell", una narració de creada pels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Collaso i Gil de Barcelona.
En el Món Obert, el programa dedicat a la cooperació i la solidaritat de L'H, cada setmana podreu escoltar els contes finalistes del segon "Concurs de podcast - Contes del Món. Recordeu: tots els dissabtes de 10 a 12h.


A l'
Escola Collaso i Gil del barri del Raval de Barcelona impulsen el projecte "La ràdio a l'escola", on els infants i joves nouvinguts que no tenen la llengua catalana ni castella na com a llengua materna, utilitzen el català de manera funcional. Amb aquest esforç per aprendre la llengua d'acollida i amb l'il·lusió d'explicar una història de les seves arrels familiars, han realitzat tota una experiència radiofònica que els ha portat ha quedar entre els 24 contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".

Com ens expliquen
Sadaqat Akram i Zohaib Tariq, alumnes de 5è de Primària, i l'Anna Pérez i la Núria Cervera, les seves tutores i coordinadores de Ràdio Collaso, van escollir la història entre diverses que els joves van explicar, contes de la seva terra d'origen. Després d'una posada en comú, van triar "El corb i l'ocell", una narració del Pakistan.

Aquest any és el 75è aniversari de l'Escola Collaso i Gil. Moltes felicitats!! I que els contes i les aventures segueixin per molts anys!

el corb i l'ocell

Escolta aquí la secció del "Món Obert" dedicada al conte "El corb i l'ocell"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies