Titular notícies

"LA BRUIXA DE CASTANYADELL" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 28 Març 2011


El dissabte 26 de març al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar, dins la secció dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món", el conte "La bruixa de Castanyadell", una narració de creació pròpia dels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Les Pinediques de la població de Taradell. Recordeu que el Món Obert segueix emetent els contes finalistes d'aquesta edició. Els podeu escoltar tots els dissabtes de 10 a 12h.


A l'Escola Les Pinediques de Taradell coneixen bé la importància de la transmissió de la cultura dels pobles de la Terra. És per això que sempre han donat molt valor al coneixement de les festes i tradicions populars i al fet que, en definitiva, les nostres tradicions són molt semblants a les tradicions d'altres països llunyans.

Els alumnes d'aquesta escola fan una hora d'expressió teatral on, entre d'altres coses, expliquen contes. No era d'estranyar, doncs, que amb el seu bagatge quedéssin finalistes del 2on "Concurs de podcast - Contes del Món". "La bruixa de Castanyadell" és un conte de creació pròpia inspirat en la celebració de la Castanyada. Primer es va representar com una obra de teatre a l'escola i després com a participant al Concurs de Podcast. Està escrita i narrada pels alumnes de 5è de Primària de l'Escola Les Pinediques.

la bruixa de castanyadell


Escolta aquí la secció del Món Obert dedicada al conte "La bruixa de Castanyadell"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies