Titular notícies

RÀDIO SILENCI s'afegeix a les RÀDIOS AMIGUES dels CONTESDELMON.ORG

Dijous 17 Març 2011


L'espai "Els contes del pati mòbil" de Ràdio Silenci (107.4 FM i online) l'emissora municipal de La Garriga, s'ha sumat com a "Ràdio amiga" dels Contesdelmon.org. Recordeu que aquestes emissores emeten periòdicament els contes particpants del "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb aquesta nova incorporació ja són 16 les emissores que comparteixen els vostres contes a través de les ones radiofòniques. La cultura popular de tradició oral gaudeix de molta volada i de moltes amigues!


radio silenci  "Ràdio Sssilenci" (107.4 FM i online) ens acosta la realitat de les terres de La Garriga i del món. Des de l'any 2006 funciona de forma ininterrompuda com a emissora municipal. I ara se suma a la llista de "Ràdios amigues" del "Concurs de podcast - Contes del Món".

A "Ràdio Sssilenci" també hi podreu escoltar els contes participants al concurs, en el programa "
Els contes del pati mòbil
", una proposta duta a terme gràcies a la col·laboració de l'associació que rep el mateix nom.

L'espai ofereix un conte, de dilluns a divendres, cap a les 20h menys 5 minuts del vespre, per tal de reunir la família a l'hora de sopar i gaudir d'una bonica història. Serà els dijous quan emetin els contes del concurs! No t'ho perdis!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies