Titular notícies

"LA INUNDACIÓ DE CUBA" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 7 Març 2011


El dissabte 5 de març al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar el conte "La inundació de Cuba" a la secció que dedicada al "Concurs de Podcast - Contes del Món". Es tracta del conte participant dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Margarida Xirgu de Badalona. Recordeu que el Món Obert seguirà emetent les històries finalistes del segon concurs cada dissabte de 10 a 12h del migdia.


Després d'haver participat en la primera edició del "Concurs de Podcast - Contes del Món", l'Escola Margarida Xirgu de Badalona repeteix! Aquesta vegada amb el conte "La inundació de Cuba", una història ambientada en aquesta illa caribenya on els nens són els protagonistes. Està escrita pels alumnes de 3er de Primària.

Desirée Garcia, tutora de la classe, ens explica que el conte és fruit del treball en grup. Els nens i nenes de la classe han treballat en col·laboració a l'hora de construir aquesta narració que ha quedat finalista del 2on concurs! Carmen Marta Martínez és alumna de 3er i va néixer a Cuba. Això ha servit d'inspiració per a redactar aquesta història en què aparèixen dos personatges cubans i dos catalans, apropant dos pobles de la Terra tan distants com Cuba i Badalona.

la inundacio de cuba

Escolta aquí la secció del Món Obert dedicada al conte "La inundació de Cuba"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies