Titular notícies

"EL NENÚFAR" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimecres 2 Març 2011


El dissabte 26 de febrer a la secció "Contes del Món" del programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam tenir ocasió d'escoltar "El nenúfar", una de les 24 històries finalistes. En aquest cas, parlem del conte participant dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Vedruna de Tona. Recordeu que podeu escoltar el programa Món Obert tots els dissabtes de 10 a 12h a Ràdio L'Hospitalet.


Com bé ens explica en la presentació la tutora de la classe, Dolors Font, la lectura de contes no és pas cap novetat per als alumnes de 3er de Primària de l'Escola Vedruna. Ells fan un taller de ràdio i sovint treballen amb contes. La història que han triat per al "Concurs de Podcast - Contes del Món" és la de "El nenúfar" i la van trobar a la mateixa biblioteca de l'escola. És una narració d'un poble indígena canadenc.

Per a construir un bon podcast radiofònic, els nens i nenes de l'escola van triar i remenar entre músiques i sons fins a trobar les més adients per aquesta història. En Xavier Gàlvez, alumne de 3er, explica que el conte vol demostrar que a la natura hi tenim coses meravelloses.

nenufar


El conte "El nenúfar" s'emet al Món Obert just dos dies després d'haver fet la primera "Diada dels Contes del Món" a l'escola Tiana de la Riba de Ripollet. Recordeu que les "Diades dels Contes del Món" estan adreçades a la comunitat educativa que vulgui compartir contes, entre ells, els del "Concurs de Podcast - Contes del Món". Els companys contacontes de l'AMAPEI (Associació de Músics i Animadors Professionals d'Espectacles Infantils) estan encantats de pujar als escenaris per compartir, amb nens i nenes, històries d'arreu.

Escolta aquí la secció dels "Contes del Món" dedicada a "El nenúfar"!


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies