Titular notícies

"AIDNI, EL CAMÍ CAP A LA PAU" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dimarts 22 Febrer 2011


El dissabte 19 de febrer de 2011 al programa "Món Obert" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 FM i online) vam tenir l'ocasió d'escoltar el conte "Aidni, el camí cap a la pau" dels alumnes de 3er de Primària de l'Escola Daniel Mangrané del municipi de Jesús, al Baix Ebre. Va ser a la secció "Contes del Món" dedicada al Concurs de Podcast, on cada dissabte hi podeu escoltar una de les 24 històries finalistes de l'edició d'enguany. Aquí us en recollim el fragment.


Des de les Terres de l'Ebre, els alumnes de 3er de Primària de l'Escola Daniel Mangrané han confeccionat aquesta història de creació pròpia que treballa sobre els valors de la pau, la justícia i el diàleg. Una narració oral feta i elaborada per nens i nenes però que, amb quatre minuts, sintetitza el missatge de Mahatma Gandhi.

Laura Cabrera i Sara Nmire, alumnes de la classe, ens presenten el conte i ens confessen haver après molt. Però som tots els qui escoltem aquesta història els que ens convertim també en alumnes i aprenem.

aidni

Tot el procés de creació d'aquest conte ha estat molt participatiu. Els nens i nenes de la classe han contribuït en totes les fases i les decisions s'han pres sempre a partir de votacions. Fins i tot hi van participar les famílies, que també van poder dir la seva. Un treball col·lectiu que ha quedat finalista d'aquesta segona edició del concurs i que sortirà publicat en el 2on "Llibre i disc dels Contesdelmon.org".

Escolta aquí la secció dels "Contes del Món" dedicada al conte "Aidni, el camí cap a la pau"!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies