Titular notícies

MIGRAR.ORG amb el CONCURS de PODCAST - CONTES del MÓN

Dijous 17 Febrer 2011


El dijous 3 de febrer el portal www.migrar.org publica una notícia dedicada al "Concurs de podcast - Contes del Món". La web és un espai de recolzament per a les persones nouvingudes, un lloc dedicat a la diversitat com ho és el Concurs de podcast. La notícia fa balanç de la participació dels infants i joves en aquesta segona edició de la iniciatva que ha comptat amb 161 contes (escrits, enregistrats en mp3 i il·lustrats) arrelats a més de 40 pobles de la Terra.


Sota el títol "Tots som contacontes" es presenta aquesta notícia que vol fer ressò de la comunitat cultural que es deriva del "Concurs de podcast - Contes del Món". En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, explica que el concurs vol ser un espai comunitari on els nens i nenes puguin compartir valors com la pau, el respecte o la convivència. A través de la modernitat, de les noves tecnologies, es poden conèixer les realitats culturals d'altres països. Realitats explicades a través de contes populars de tradició oral o de creació pròpia. I és que "tots som contacontes" i els participants del concurs ens ho demostren. 


immigracio

La notícia de www.migrar.org també destaca que, a partir del mes d'abril, la segona edició del "Llibre i disc dels Contesdelmon.org" estarà disponible. A més, totes aquelles escoles i instituts que ho desitgin poden organitzar una Diada dels Contes del Món on els animadors de l'AMAPEI - Associació de Músics i Animadors d'Espectacles Infantils contaran les històries finalistes del concurs.

Consulta aquí la notícia de migrar.org sobre els Contes del Món!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies