Titular notícies

"EL GEGANT D'ESCÒCIA" al MÓN OBERT de RÀDIO L'HOSPITALET

Dilluns 14 Febrer 2011


El dissabte 12 de febrer al Món Obert de Ràdio L'Hospitalet vam tenir ocasió d'escoltar el conte "El gegant d'Escòcia" dels alumnes de segon de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles. Va ser a la secció "Contes del Món" que s'emet cada dissabte dins el programa Món Obert que podeu escoltar de 10 a 12h a Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online). Els 24 contes finalistes de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món" s'emeten setmanalment en aquest espai dedicat a la solidaritat i la cooperació.


Tornem a les terres de Lleida, a Almacelles. Si bé fa uns dies s'emetia el conte "Un arbre molt especial", ara els alumnes de l'Escola Antònia Simó i Arnó ens presenten un altre conte finalista de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món". Es tracta de "El gegant d'Escòcia" dels nens i nenes de 2on de Primària. Vam tenir ocasió d'escoltar-lo a la secció "Contes del Món" del 12 de febrer al programa Món Obert de Ràdio L'Hospitalet que s'emet cada dissabte de 10 a 12h.

L'Olga Comes, tutora de la classe, explica que per triar aquesta història els alumnes van buscar i buscar entre contes de diversos països, fins a quedar-se amb "El gegant d'Escòcia", una llegenda a mig camí entre Escòcia i Irlanda. Per a gravar-lo bé, els nens i nenes van practicar molt, fent lectures teatralitzades del conte, escollint el repartiment de papers, etc. i van comptar amb l'ajuda de la mestra de música que va escriure la banda sonora d'aquesta  història. Fins i tot n'han creat un llibre digital! el podeu consultar aquí. I també teniu els llibres digitals dels altres contes participants de l'Escola Antònia Simó i Arnó: "Un arbre molt especial" i "L'anell de poder".

Miranda Mur, alumna de la classe, ens explica que el missatge principal del conte és que la intel·ligència pot amb tot i que la força no ens duu enlloc.

En definitiva, un treball molt dur fet per els alumnes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles.

el gegant d'escocia

Escolta aquí la secció dels "Contes del Món" del Món Obert dedicada a "El gegant d'Escòcia"!Comentaris
  1. Irina ( 17/02/2013 02:02:37 )
    Hola soc una noia de 4rt que vaig fer aquest conte  2n ya es la segona vegada que escolto aixo
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies