Titular notícies

L'HORA DEL PATI de RÀDIO L'HOSPITALET amb els CONTESDELMON.ORG

Dijous 10 Febrer 2011


El dissabte 29 de gener al programa "L'hora del pati" de Ràdio L'Hospitalet (96.3 fm i online) vam parlar dels contesdelmon.org. Com l'any passat, vam poder compartir l'experiència dels concurs i vam fer balanç de la participació dels infants i joves en aquesta segon edició. També vam tenir temps per escoltar contes, la millor manera d'explicar què és el "Concurs de Podcast - Contes del Món". Aquí hi podeu escoltar l'entrevista.


Maria Antònia Sánchez i Núria Toril condueixen l'espai "L'hora del pati" que pots escoltar cada dissabte de 13.00 a 14.00h a Ràdio L'Hospitalet. Aquest programa està dedicat als més menuts de la casa i és per això que han convidat als contesdelmon.org a compartir l'experiència.

logo hora del pati Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va explicar el treball que han fet enguany els infants i joves participants al concurs. Alumnes d'escoles i instituts d'arreu de Catalunya. 161 contes escrits, enregistrats i il·lustrats per nens i nenes de 47 centres educatius de 39 municipis diferents.

Al concurs s'hi veuen reflectides històries de la Terra dels 5 continents. Des de un poble indígena de l'Amazones, passant pel Pakistan, la Índia, la Xina o Catalunya. En definitiva, contes que ens expliquen les formes de vida de llocs ben llunyans, però també ben propers.

Les companyes de "L'Hora del Pati" ens van preguntar també per la publicació del 2on "Llibre i disc dels Contes del Món", que tindreu ben aviat a les vostres llibreries i on hi podreu llegir i escoltar les 24 històries finalistes del 2on "Concurs de Podcast - Contes del Món".

Escolta aquí l'entrevista a "L'hora del pati" sobre els contesdelmon.org!!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies