Titular notícies

L'ALTRA RÀDIO de RÀDIO 4 amb el CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dilluns 7 Febrer 2011


El diumenge 30 de gener al programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4 (freqüències i
online) vam tenir l'ocasió de compartir l'experiència i fer balanç del 2on "Concurs de podcast - Contes del Món". Amb Cinto Niqui, conductor de l'espai i membre del jurat d'aquesta segona edició, vam comentar l'èxit del concurs i vam escoltar un conte, la millor manera d'entendre què és la iniciativa dels Contesdelmon.org.


El programa "L'altra ràdio" és un espai dedicat a les telecomunicacions i a la cultura audiovisual. Dirigit i presentat per Cinto Niqui, "L'altra ràdio" va néixer la temporada 1979-80 a Ràdio 4 i el podeu escoltar tots els diumenges a la mitja nit. Les noves tecnologies audiovisuals, la reflexió del seu impacte a la societat o la història de les comunicacions són algunes de les seves temàtiques habituals. És per aquest motiu que Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, ha estat convidat al programa per compartir l'experiència i l'èxit de la segona edició del "Concurs de podcast - Contes del Món".

altra radio A l'entrevista Cinto Niqui i Damià Caro van ressaltar la importància d'aquesta inciativa que demostra que hi ha nois i noies que utlitzen el llenguatge audiovisual per fer anar la imaginació amb valors. Jugar amb la paraula i amb la música a través de les noves tecnologies alhora que enriquir la cultura popular més tradicional són alguns dels objectius del concurs que, enguany, ha comptat amb 46 escoles i instituts de 39 municipis d'arreu de Catalunya. En total, 161 contes de 41 pobles de la Terra.

També hi haver temps per parlar de la propera publicació: el segon "Llibre i disc dels Contes del Món". Una obra col·lectiva on hi podreu llegir i escoltar les 24 històries finalistes d'aquest any. 24 contes que ens transporten a altres indrets a través de la veu dels infants i joves.

I per tenir-ne una petita primícia, vam tenir ocasió d'escoltar el conte "Un arbre molt especial", una història de creació pròpia escrita pels alumnes de 2on de Primària de l'Escola Antònia Simó i Arnó d'Almacelles.

Escola aquí l'entrevista del programa "L'altra ràdio" de Ràdio 4!

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies